Stijlvol én veilig: Leather Design Billfold & Secrid

Stijlvol én veilig: Leather Design Billfold & Secrid

Designportemonnees met RFID-bescherming voor creditcards

Meer pasjes en meer bedreigingen

“Verandering is de enige constante.” In de wereld van nu zijn briefgeld en muntgeld al bijna verleden tijd. Wie loopt er nu nog met tientallen euro’s aan contanten op zak? In het dagelijks leven zijn een paar pasjes genoeg om de dag mee door te komen. Maar hoe houd je die gemakkelijk bij elkaar, zonder hele tassen door te worselen? Daar komt nog eens een veiligheidsprobleem bij: hoe bescherm je al die pasjes tegen het uitlezen door kwaadillenden? Met het digitale betalingsverkeer is ook het skimmen van je pinpas een steeds meer realistische dreiging. En niet alleen je geld, maar ook je privacy komt in het geding.

De oplossing: Secrid cardprotectors

Een Nederlands merk vond een tijdje geleden een oplossing voor deze twee problemen. De cardprotectors van Secrid vliegen als broodjes over de toonbank! Middels het innovatieve schuifsysteem tover je in één beweging al je pasjes tevoorschijn. Altijd de goede pasjes binnen handbereik dus. De Secrid cardprotectors beschermen niet alleen tegen buigen of breken, maar ook tegen het uitlezen van gevoelige informatie. Dit geldt dus niet alleen voor bankpassen! De ultradunne cardprotectors zijn gemaakt van aluminium en dus licht, soepel en makkelijk hanteerbaar.

Leather Design – Billford & Secrid – portemonnee dames

Bewaar je geld veilig én stijlvol

Goed, een veilig schuifsysteem voor 6 pasjes, dat is handig, maar wat als je meer wilt? Bijvoorbeeld meer pasjes, of toch wat contanten bij de hand, of toch het fijne vertrouwde gevoel van een leren portemonnee in de hand of broekzak? Gelukkig heeft een ander Nederlands label, Leather Design, daarover nagedacht. Een portemonnee van kwaliteitsleer en mooi design, zoals we van LD gewend zijn, maar dan met een speciaal vakje om een Secrid cardprotector in te plaatsen. Dus hoe stijlvol de Secrid cardprotectors ook zijn, als je de klassieke leren portemonnee en de inhoud daarvan gewoon wilt behouden: dat kan kan de Leather Design Billfold & Secrid!

Leather Design – Billford & Secrid – portemonnee dames

Hebben?

Een Secrid cardprotector kan je bij hun officiële verkooppunten en nog veel gemakkelijker online kopen. Maar ze zijn ook inbegrepen bij de billfolds van Leather Design! Zo makkelijk was een veilige en stijlvolle aankoop nog nooit. Bij Tas-Direct.nl schaf je een exemplaar aan voor de scherpe prijs van 65 tot 69 euro. Een koopje! Een kwaliteitsproduct als de Secrid alleen al (met 2 jaar garantie!) kost 25 euro en de kosten van een designportemonnee lopen al snel tegen de prijs van deze combideal aan. Voordeliger en praktische dan een losse Secrid is dus een Leather Design Billfold & Secrid aanschaffen. Hoe lang kan jij het nog uithouden zonder?

Over Leather Design

Het Nederlandse label Leather Design (LD) is al sinds eind jaren zestig actief in de lederwaren. Het bedrijf selecteert de mooiste en beste huiden voor haar producten. Kwaliteit en controle staan hoog in het vaandel. De jarenlange ervaring is goed terug te zien in de luxe collectie, die gemaakt is voor de vrouw haar eigen weg gaat en weet wat ze wil. Bij het ontwerpen van de tassen en portemonnees staan functionaliteit en stijl centraal. Leather Design heeft in 40 jaar naam weten te maken met prachtige leren producten met een perfecte afwerking.

De mooiste portemonnees van Leather Design vindt u bij Tas-Direct.nl. Alle prijzen altijd inclusief verzending!

  • AfterPay, betalen doe je achteraf!
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijke klantenservice

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.


Klantenbeoordeling