Onze favoriete portemonnees uit de Lentecollectie 2017

Onze favoriete portemonnees uit de Lentecollectie 2017

 

Laat de lente maar komen! Het liefste, vrolijkste seizoen van het jaar komt snel dichterbij. Ook je garderobe en accessoirecollectie moet daar natuurlijk op aangepast worden. Gelukkig hebben de meeste merken al een mooie Spring Collection klaarliggen voor aankomend seizoen.

Gabor: Felia / Greta

Wat we heel vaak gaan zien deze lente is de kleine, compacte portemonnee. Gabor neemt het voortouw met deze vierkante, kleine modellen. Deze ziparounds met drukknop zijn extra handzaam en met hun zachte lentekleuren sluiten ze goed aan op de trends van dit seizoen!

Gabor – Felia – zip-around/drukknop portemonnee dames – taupe

Gabor – Greta – zip-around/drukknop portemonnee dames – brown

 

 

Bekijk hier andere damesportemonnees uit de nieuwe collectie van Gabor.

Calvin Klein: M4rissa / 4rthur

Deze portemonnee in cashmere blue geeft goed het kleurenpalet weer van deze lente bij Calvin Klein. Subtiel, zacht, pastel. Maar het blijft lekker hip en strak natuurlijk. Dat zijn we van Klein gewend. Deze M4rissa is gemaakt van novelty kunstleer en is erg handzaam door de grote ziparoundsluiting.

Calvin Klein – M4rissa – dames portemonnee – cashmere blue

Met de mannenportemonnees bij Calvin Klein dit seizoen uiterst modern en clean, zoals altijd. Neemt niet weg dat er ook nu weer wat frisse modellen bij zitten. Neem nou dit verticale formaat van de 4rthur. Een aanrader!

Calvin Klein – 4rthur – portemonnee heren

Bekijk hier andere heren- en damesportemonnees uit de nieuwe collectie van Calvin Klein.

Tommy Hilfiger: Love Tommy / Color Block

Neem je jezelf niet te serieus? Tommy Hilfiger gelukkig ook niet. Dit is de nieuwe Love Tommy. Het speelse model met allover heart print is heel anders dan andere wallets van dit wereldmerk, maar je ziet aan het kwaliteitsleer, de typische ziparound en de kwalitatieve afwerking dat het toch echt een Tommy is!

Tommy Hilfiger – Love Tommy – portemonnee dames – Allover Heart

 

Voor de mannen kiest Tommy dit seizoen voor zachte, wereldse kleuren. Neem nou deze ‘coffe bean / grape leaf’ Color Block. Alleen om de naam wil je die al in je hand houden, toch?

Tommy Hilfiger – Color Block – portemonnee heren – Coffee Bean/Grape Leaf

Bekijk hier andere heren- en damesportemonnees uit de nieuwe collectie van Tommy Hilfiger.

Lente bij Tas-Direct.nl!

Al deze portemonnees en nog veel meer vind en bestel je snel en gemakkelijk op Tas-Direct.nl. Alle prijzen zijn inclusief verzending!

  • AfterPay, betalen doe je achteraf!
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Persoonlijke klantenservice

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.


Klantenbeoordeling